Dom > О нама > Наша предност

професионалних дизајнера

Голдеа имају Француска тим професионалних дизајнера и елита, где се препоручује од стране УНЕСЦО као Десигн Центер Француске.

Голдеа производи имају дизајн дух Француске романтичне моде, али су приступачне зелене луксуз. Довести клијентима Ворлд Фасхион по повољној цени.

Сваке године нуди више од 50+ нове ставке за наше клијенте, Голдеа помоћ клијентима да избегну конкуренцију цена са другим конкурентима.

За ваше производе ОЕМ, Голдеа може да вам понуди стручне савете за побољшање своје производе у више погодан нивоу.

Један-на-један идејног решења, Голдеа могу да дизајнирају један јединствени и атрактивни изложбени простор, посебно за вас.

Нема више оклевати, не више чекати, изаберите Голдеа, изаберите профит, и зарадити.

naš сертификат

За 30 година, Голдеа створио 84 патената, а освојио 287 признања у вратима индустријском.

Голдеа имају много сертификат за производе који одговарају клијенти треба да ЕО, Е1, ЦЕ, Рош, ФСЦ и други сертификат животне средине.

Као зрео компанији, која има осећај друштвене одговорности, Голдеа и испуњавају највише захтеве квалитета као што је предвиђено у ИСО9001, ИСО14000: 14001, БСЦИ и другог система контроле строги квалитета.

proizvodnja опреме

Голдеа има моћну технологију, прецизно инспекцију уређаја и напредне покретној траци. Сарађује са највећих светских машина фирме СЦМ из Италије и Хомаг из Немачке, Голдеа прихвата ред иностране клијенте "од ОЕМ, ОДМ и друге сарадње. Голдеа ће све време носе на међународном концепту продаје и професионалних услуга духу пружање производа и услуга прве класе да добије шире признање од купаца.


Наши Цлиенс

Голдеа има око 83 клијената који су сарађивали са Голдеа за више од 10 година, а неки од њих су светски познати предузећа, као што су ОБИ, Кохлер, Саинт-Гобаин; Водомар, Лероимерлин; Аце, Сацо, Македа, Тревис Перкинс Митре 10 и Хорнабацх.